Header

Werkcoaching

Zit jij op je plek?

Heb jij het gevoel dat de inhoud van je werk niet bij je past? Of kun je je kwaliteiten onvoldoende inzetten? Dan kan het zinvol zijn om je kwaliteiten, de inhoud van je werk en je werkomgeving eens onder de loep te nemen. Het is namelijk belangrijk dat deze drie in balans zijn. Hoe pakken we dat aan? In gesprekken onderzoeken we de 3 elementen in jouw werk en kijken we welke veranderingen je in de elementen moet aanbrengen om weer met plezier naar je werk te gaan.

Jouw motivatie

Wil jij weten of je resultaatgericht bent, bij voorkeur werkt in een kennisomgeving of traditioneel bent? Door het maken van een drijfverenscan krijg je inzicht in jouw onderliggende motivatie. Je kent niet alleen je drijfveren, maar ook waar je weerstand zit. Daarnaast weet je in welke omgeving je het best tot je recht komt. De drijfverenscan bestaat uit een vragenlijst, een uitgebreide analyse en bespreking van de uitkomsten.

Anders organiseren

Heb jij ook het idee dat je niet aan je echte werk toekomt? Het is dan de kunst om je werk anders te organiseren, zodat je weer tijd krijgt voor de belangrijke zaken. In gesprekken gaan we samen op zoek naar de oorzaak van het probleem en zoeken we mogelijke oplossingen, zodat je stapsgewijs veranderingen kunt aanbrengen in je werk.

Meer balans in je werk

Heb je ook het idee dat je hoofd af en toe overloopt? Dat er geen nieuwe informatie meer bij kan? Het is dan tijd om even pas op de plaats te maken en je zelf rust te gunnen. In de workshop ‘meer balans in je werk’ leer je hoe je brein werkt en hoe je jezelf weer kunt opladen als je je brein op de juist wijze gebruikt.

Je hoofd leegmaken

Zoek je een moment van ontspanning om even je hoofd leeg te maken? Dan is mandala’s tekenen iets voor jou. Tijdens het inkleuren van de mandala kom je in andere sferen en word je betoverd door de verschillende kleuren van de mandala.

Kennis vergroten

Zou je graag de dingen waar je tegen aanloopt in je werk met andere willen bespreken en hun zienswijze willen horen? Denk dan eens aan intervisie. In groepsverband bespreek je een casus die door jezelf of een andere deelnemer is ingebracht. De kennis die je dan opdoet, kan je weer gebruiken in je werk.